Tweet this Send to Facebook Send to Linkedin Send to Hyves Share this!

Geert and the Chiefs

Geert and the Chiefs

Een band die doet waar ze zin in hebben, zonder regeltjes en standaards. Met bandleden Geert, Bart, Niek, Johan, Mira en Imara is Geert & The Chiefs hét bandje dat opzoek is naar hetgeen buiten de Zeeuwse grenzen. Deze jonge honden hebben met hun eigenwijze muzikale ideeën de willigheid om hun energieke en ijzersterke songs te laten horen en voelen aan iedereen die ze tegenkomen.

Zeeuwse band wedstrijden, waaronder Steenworp, zette de eerste stap aan het begin van een lange route die ze op dit moment met crossmotors aan het bestormen zijn. 35 keer per jaar zitten ze in een donker hol, opzoek naar de kracht van een goed liedje. Als de setlist eenmaal geschreven is, treden ze naar buiten om het publiek te laten dansen en genieten. Voorprogramma’s voor Racoon en Douwe Bob, airplay op 3FM, een nieuwe single die bijna uit komt... Stap voor stap maken ze muzikale meters en gaan ze via een lange route naar de eindstreep: landelijk succes in de rest van Nederland.

Bezoek de website
Volg op Twitter
details

22 / 02Geert and the Chiefs Live in de Panta Rhei!

ReactiesEr zijn nog geen reacties achtergelaten.Geef je mening
Take-away

Take-away

Onze take-away is geopend!

Jullie zijn elke dag welkom vanaf 10:00 voor koffie, thee, frisdranken, appelgebak en meer.

Ook is ons frietluik open voor het afhalen van friet, snacks, milkshakes en diverse ijsjes!

Kom langs één…

Details
 

WatchEls

WatchEls

WatchEls is een band die het publiek meeneemt op een feestelijke reis langs bekend en minder bekend werk van onder anderen Tina Turner, Stevie Wonder,…

Meer
Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Schrijf je in voor de nieuwsbrief