Chef Special
10 mei 2019 Chef Special  
Tweet this Send to Facebook Send to Linkedin Send to Hyves Share this!

Julie Dexx

Julie Dexx

"Ik ben het ZAT" schreeuwde ze luidkeels terwijl ze de deur met een harde knal achter zich dicht trok. Het was de zoveelste bandrepetitie in hetzelfde rokerige hol, op dezelfde dag van de week met dezelfde brommende gitaarversterkers en half kapotte zangspeakers. "Maar de optredens Julie, we hebben contracten getekend!" riep de gitarist haar nog na. "Ik ben van niemand" mompelde ze in zichzelf en vertrok.
Dit was het moment dat Julie Dexx haar oude bandleden voorgoed achter zich liet en zich eindelijk losmaakte van de sleur waar ze in terecht gekomen was. Julie Dexx wilde vrij zijn, buiten zijn, de wereld zien, nieuwe mensen leren kennen: maar bovenal met iedereen muziek maken. Ze wilde dichterbij de mensen komen, niet meer verscholen staan achter hoge speakers op podia, weg met de oorverdovende decibellen die haar contact met anderen in de weg zat.
Miss Dexx had een nieuw doel en ging op zoek naar andere bandleden. Ze was al lang bevriend met broer en zus Jonne Visser en Jutta Deenik-Visser, ze wist dat ze bekend waren met percussie maar ook vocaal onderlegd. Jonne nodigde op zijn beurt Jannick Tolenaars en Stefan Jonk, uit die de akoestische gitaren voor hun rekening namen. Rogier van Besouw wilde de baspartijen voor zijn rekening nemen.
En zo heeft Julie het rond. Julie Dexx speelt muziek in kroegen, in tuinen en op straten. Bij de mensen thuis of op het podium, ze is eindelijk vrij en kan doen wat ze wil.... Zijn jullie er klaar voor?

Julie Dexx

Bezoek de website

ReactiesEr zijn nog geen reacties achtergelaten.Geef je mening
Vacature: zelfstandig werkend kok

Vacature: zelfstandig werkend kok

Wij zijn op zoek naar enthousiaste zelfstandig werkende koks ter versterking van de keukenbrigade!

Door de drukte in ons restaurant, op het strand van Vlissingen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde kok met passie voor het vak. Heb jij zin in…

Details
 

Song van de maand

Tony’s Birthday

Tony's Birthday speelt lekkere rock- en bluescovers, waarbij het stevige gitaarwerk niet wordt geschuwd.

Meer
Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Schrijf je in voor de nieuwsbrief